»

AH,OMONG KOSONG !

ADVERTHUSIAST.
Oh, saya juga suka pesawat

Home Archive RSS Ask
Pagi-pagi sang pujaan hati nge-watsapp, dan muncul foto ini di profile picture-nya.

Semalem display picture BBM-nya juga bikin mesem-mesem sendiri.


I love this man.

Pagi-pagi sang pujaan hati nge-watsapp, dan muncul foto ini di profile picture-nya.

Semalem display picture BBM-nya juga bikin mesem-mesem sendiri.


I love this man.

  • Panca : Nyokap sering nelpon ga?
  • Pipit : Jauh lebih sering daripada masa aku kuliah. Kenapa nanya-nanya?
  • Panca : Pengen tau aja aku sering ditanyain apa engga sama mama kamu.
  • Pipit : Iya. Seneng kamu?
  • Panca : Seneng lah.
Dear Lord, when I get to heaven, please let me bring my man. When he comes tell me that you let him in,please tell me that you can. Oh that grace, oh that body, oh that face, makes me wanna party, he is my sun, he makes me shine like diamond. 

Lana Del Ray-Young and Beautiful

Dear Lord, when I get to heaven, please let me bring my man. When he comes tell me that you let him in,please tell me that you can. Oh that grace, oh that body, oh that face, makes me wanna party, he is my sun, he makes me shine like diamond.

Lana Del Ray-Young and Beautiful

  • Angga : Itu siapa sih yang lo pajang-pajang?
  • Pipit : Temen gandengan kalo nyebrang jalan.
  • Angga : Emang lo gak bisa nyebrang sendirian?
  • Pipit : Kalo menyebrangi jalan kehidupan, gak bisa Ga.
Kamu ga usah kejar omset ya biar dibalikin ke jakarta.
Panca, tukang lampu yang menyinari hati.
  • Pit : Mau banget nyokap gue setuju ama kita?
  • Nca : I wish. I want. I need. I hope.
  • Pit : She wishes a wise man for me. She wants a mature man to be with me, her not-so-mature-enough-to-be-23years old daughter. She needs me to enjoy every relationship that has a future. She hopes me to find a guy with the whole packages like you are.
Teman baik itu tidak diukur dari banyaknya komunikasi, tapi dari banyaknya doa yang diam-diam dipanjatkan.

kurniawangunadi

(via kurniawangunadi)

The time is now, the place is here. Stay in the present. You can do nothing to change the past, and the future will never come exactly as you plan or hope for. ~Dan Millman
(via psych-facts)
Panca, lelaki penyelamat kaki yang terluka. Senjata andalannya serenteng hansaplast, plester no.1 di Indonesia.

Panca, lelaki penyelamat kaki yang terluka. Senjata andalannya serenteng hansaplast, plester no.1 di Indonesia.